Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Anest Referenciasorozat 2. rész: ERTL Faipari Kft.

Anest Referenciasorozat 2. rész: ERTL Faipari Kft.

Az ERTL Bútor az egyik legrégebbi referencia partnerünk.

Referencia filmünk a náluk történő generáció váltásról, az üzem mindennapjairól, fejlesztésekről és nemrég zajlott beruházásairól szól.

Az alábbi gépeket emeltük ki videónkban (a teljesség igénye nélkül):

SCM Gabbiani gt2 - Táblafelosztógép

SCM Gabbiani gt2 - Táblafelosztógép

Gyorsaság, precizitás, rugalmasság és termelékenység: ezek emelik ki a gabbiani gt 2-t. Úgy tervezték, hogy magas teljesítményt biztosítson fejlett ipari környezetben.

FLEXCUT:

Nagy hatékonyság az egymástól független két csipeszsornak köszönhetően. Ezzel a megoldással lehetséges két csík egyidejű visszavágása különböző méretek esetén is.

Az 1/S verziónál egy a csipeszsortól független csipesz adja a második axist, ez költséghatékony megoldást jelent.

SCM Gabbiani gt2 FLEXCUT 1/S

Az 1/D verziónál a független egységre két csipesz van szerelve, melyből a második kizárható, így garantálva, hogy ez a megoldás keskeny csíkok visszavágásánál is működhessen.

SCM Gabbiani gt2 FLEXCUT 1/D

Rakat adagoló: amikor a szilárdság és precizitás a döntő.
A 4 nagyméretű trapézcsavarral működő emelőrendszer, valamint a teherbírás maximalizálása legyen szó  bármilyen anyagból és formátumról mindig biztosítja a panelkötegek párhuzamos emelését, elkerülve az állásidőt és a maximális termelékenységet.SCM Gabbiani gt2 FLEXCUT rakat adagoló

A szerszámcsere még soha nem volt ilyen egyszerű.
A "SAW-SET" egy elektronikus rendszer, mely a fűrészlapok cseréjét követően néhány másodperc alatt végrehajtja az elővágó beállítását. Megkönnyíti ezzel a kezelő munkáját és növeli a gép termelékenységét.

SCM Gabbiani gt2 körfűrészlapok

Bővebben az SCM gabbiani gt 2-ről

 

SCM Morbidelli m100f - CNC megmunkálóközpont

SCM Morbidelli m100f - CNC megmunkálóközpont

Ez a rendkívül moduláris cnc megmunkálóközpont megoldást nyújt a famegmunkálással kapcsolatos összes problémára. Néhány kattintással bármilyen formájú darabot megtervezhet és legyárthat a Maestro Suite használatával, amely a különféle gyártási ciklusokhoz speciális modulokkal rendelkezik. Egyedülálló a piacon, páratlan ár-érték arányával.

Páratlan megmunkálási minőség a JQX (Just Quality eXtremeelektrotengelynek köszönhetően: 
5 tengelyes, közvetlen hajtású elektrotengely, amely biztosítja a vibráció-mentességet még nagy anyagleválasztású megmunkálás esetén is.  A nagyteljesítményű fúróegységek RO.AX (Rotoaxial spindle technology) technológiával készülnek (Morbidelli szabadalom), nagyobb fúráspontosságot biztosítanak, mint a hagyományos felépítésű társaik és akár 8000 rpm fordulatszámmal is használhatók.

Just Quality eXtreme elektrotengely

Végtelen megmunkálási típusok:
A gépet úgy tervezték, hogy minden típusú fa elemmel megbirkózzon: panelekkel, egyedi elemekkel, konyhaajtókkal, ablakokkal, az Ön igényeinek megfelelően.
A gépen legfeljebb négy megmunkáló egység helyezhető el, beleértve a tiplibelövő egységet is.

SCM Morbidelli m100f munka közben

Nincs nála gyorsabb:
60%-nyi fúrási időmegtakarítás az új kialakítású fúróegységnek és az üresjárati időt csökkentő eszközöknek köszönhetően. Nincs hosszú átállási idő a TV FLEXMATIC automata munkaasztallal végzett beállítási műveleteknél, továbbá rendkívül gyors (kevesebb mint 15 sec) a szerszámcsere az új FAST szerszámtárból.

Szabadság 360°-ban:
A Pro-Space biztonsági rendszernek köszönhetően a gép optimális helyigénnyel rendelkezik és az üzemben akár „sziget-szerűen” is elhelyezhető.

Bővebben az SCM morbidelli m100f-ről

 

SCM Stefani s - Élzárógép

SCM Stefani S - Élzárógép

A stefani s egy olyan egyoldalas élzárógép melyet közép- és nagyvállalatok számára terveztek, precíz megmunkálási műveletei, megbízhatósága és hatékonysága jellemzi. 

Alkalmas műanyag élanyag megmunkálására, hagyományos és modern, fa és laminált vagy akár alumínium élek megmunkálására is.

Moduláris
A stefani s egyedi megrendelés apaján, saját minőségi és teljesítményi követelmények szerint „testre szabható”, mind az egyenes panelek hagyományos megmunkálásához, mind a soft-forming megmunkáláshoz.

SCM Stefani s modul

Technológia
A stefani s a legjobb minőséget garantálja a gép minden pontján elérhető legjobb technológia felhasználásának köszönhetően. Az AirFusion+, a SLIM LINE, az SGP ragasztótartály, a ZERO LOCK, a NESTING LOCK csak néhány az exkluzív technológiák közül, amelyek garantálják a csúcsminőségű késztermék gyártását.

SCM AirFusion

Bővebben az SCM stefani s-ről