Emmegi Phantomatic X6 CNC megmunkáló központ

Megmunkáló központ 4 CNC-vezérelt axissal alumínium PVC és könnyűfém profilok megmunkálásához, max. 7,7 méter hosszúságig.

A gép kétféle üzemmódra alkalmas:
Üzemmód 1: szimpla üzemmód, max. 7,7m hosszúságú darabok megmunkálására

vagy

Üzemmód 2: inga megmunkálás, két munkamezőben váltott megmunkálás. Amíg a gép az egyik oldalon dolgozik, a másik oldalon a kész darab levétele és az új nyers darab felrakása történik.

A Phantomatic X6 HP két további tengellyel rendelkezik a megfogó egységek és referencia ütközők pozícionálásra, az egyik munkaterületen, míg a másikon a gép dolgozik. A gép 8 pozíciós szerszámtárral szerelt és  2 anguláris fej fogadására is alkalmas, ezzel lehetővé téve egy munkadarab öt oldalának megmunkálását.
Az elektrotengely negyedik forgató axisa (0°-180° tartományban) a profilok kontúrozására szolgál. Ezenkívül a gép fel van szerelve egy mozgó munkaasztallal, mely megkönnyíti a darabok be- és kirakását.

A gép szoftvere a munkadarab hosszának és a megmunkálások pozíciójának függvényében határozza meg a megfogó csipeszek pozícióját és azokat automatikusan oda is heyezi. Az X6 HP két kiegészítő axisa jelentősen meggyorsítja a megfogó elemek pozícionálását és ezzel csökkenti a mellékidőt.

A kezelőfelület egy ergonomikus interfészt jelent a gép és a kezelő között. Függőlegesen dönthető érintőképernyő egérrel és Office billentyűzettel. Előkészítve vonalkódolvasó és távvezérlő csalakoztatására. A frontoldali USB csatlakozó megkönnyíti az adatátvitelt.

Alaptartozékként a gép bal oldalára van felszerelve egy pneumatikusan visszahúzható referenciaütköző, mely az X irányú referenciát biztosítja. A kiegészítő tartólap beállítása/kizárása a vezérlésből történik.

A HP verziónál a kiegészítő axisok végzik a megfogóelemek és a kiegészítő tartólap pozícionálását, lehetővé téve a "Multi-Piece" üzemmódot.

 

További információért keresse szaktanácsadóinkat!

Kérje egyedi ajánlatunkat