Garanciális és garancián túli javítás, karbantartás

A legdrágább gép az, amelyik nem termel. Annak érdekében, hogy elkerülje a leállásokból eredő termeléskiesést, szenteljen kiemelt figyelmet az üzemében lévő berendezések karbantartásának.

Szervízünk többféle szolgáltatási csomagot kínál

Standard szervizelés, karbantartás

Ebben az esetben technikusaink eseti javítást végeznek önöknél, meghibásodás esetén, illetve karbantartást végeznek igény szerint, előzetes egyeztetést követően.

Gépjavítás-hibaelhárítás

Service Klub:

Egyedi időszakos szervizelés, karbantartás
Az egyedi időszakos gépszerviz lényege, hogy rendszeres karbantartást, javítást végzünk az üzemeltető által meghatározott időközönként. (például 4 havonta, negyedévente)

Havi időszakos szervizelés, karbantartás
Ennél a típusú időszakosan tervezett karbantartási formánál a karbantartási munkálatok, a szervízelés kötött időszakonként, havonta kerülnek elvégzésre.

  Egyedi időszakos Havi időszakos
Alkatrész kedvezmény 8% 10%
Munkadíj kedvezmény 15% 20%

 

A NEM CNC VEZÉRELT GÉPEKRE köthető szerződés alapján évente kétszer átvizsgáljuk és karbantartjuk berendezéseit, minden alkalommal komplett dokumentációval adjuk át a munkalapokat

CNC VEZÉRELT GÉPEKRE egy éves időtartamra köthető szerződés, komplett dokumentálással végzett karbantartás

TELEFONOS SEGÍTSÉG

A telefonos, vagy on-line technikai segítség a garanciaidőn túl már nem része a gyári szervízelési szerződésnek. Óradíja megegyezik a szerviz óradíjainkkal.

Telefonos megkeresés esetén technikusaink egy rövid beszélgetés folyamán kiszűrik annak lehetőségét, hogy kezelési probléma miatt állt-e meg a gép. Így szerviz akciót csak a valós problémák megoldására szervezünk, ezzel csökkentve partnereink üzemeltetési költségét.

A vezérelt géptípusok távfelügyeleti rendszerén keresztül on-line javítás is lehetséges. Néhány példa az alkalmazási lehetőségekre: