Archimede

Az egyetlen CRM-CAD-CAM-ERP szoftver ablak- és ajtógyártásához

Tervezés, gyártás, értékesítés és erőforrások kezelése egyetlen hatékony eszközzel, az Archimede szoftverével. Komplett vállalat-irányítási szoftver, ajtó- és ablakgyártáshoz , amely egyedülálló módon magába foglalja a CRM / CAD / CAM / ERP modulokat.

AJÁNLATOK

Küldjön komplett árajánlatot egyetlen kattintással.
A CRM alkalmazással, létrehozhatja a felhasznált anyagok árlistáit, négyzetméterben köbméterben, folyóméterben, és táblázatos listák alapján. Kiszámíthatja az „U” értékét az Ön ablakainak, és egy attraktív céges megjelenésű ajánlatot hoz létre. Valós idejű kapcsolattartás az ügyfelekkel, és a beszállítókkal. Az Archimede-nek köszönhetően, elkerülhetőek a hibalehetőségek, illetve jelentősen csökken várakozási idő.Az Archimede szem előtt tartja ügyfelei igényeit.

RUGALMASSÁG

Projektek létrehozása egyszerűen és gyorsan.
Tervezhet ablakokat, ajtókat, zsalugátereket néhány paraméter beállításával, pár másodperc alatt. A szoftver tartalmaz egy alapértelmezett és egyénre szabható minta-könyvtárat, de akár egy fényképből is indulhat a tervezés. Az Archimede egy dedikált dizájn környezetet biztosít, legyen kreatív!

SOKOLDALÚSÁG

Vezéreljen minden gépet, márka függetlenül!Optimalizáló daraboló körfűrészek, prések, CNC megmunkáló központok, sarokközpontok ... SCM, Homag, Biesse, Weinig, Saomad, Working Process, Masterwood ... Több mint 15 éve együttműködünk a főbb CNC tervező, és asztalosüzemek technikusaival szerte a világon. Az Archimede CAM funkciói minden igényt kielégítenek. Az Archimede-vel menedezselheti a termelési ciklus minden gépét.

KÉSZLET

Leltár és anyagrendelések kezeléseArc himede figyelemmel kíséri az anyagok raktárkészletét és szükséges alapanyagok megrendelését. Amikor létrehozunk egy megrendelést, az Archimede automatikusan exportálja a fa, üveg, vasalat, festék, alumínium, pvc és a szükséges csomagolóanyagok listááit. Archimede tudja pontosan, hogy mire van szüksége, és mikorra, a minimális raktárkészlet érdekében.

Kisgép Nagy Álmokhoz
Imos
Ablakgyártó szoftver
Maestro család
Táblafelosztó