SCM Group szoftver: szélesítsd a kreativitásod

Hogyan változtasd meg technológia életedet

A teljesen integrált szoftver a gyakorlat számára, az összes különböző gyártási technológiára érvényes, fejlett szofver rendszer.

SCM Group Software Megoldások

WATCH

Termelési folyamatod ellenőre
A WATCH felügyeletet a komplex automata folyamatoknál történő alkalmazásra tervezték, hogy centralizálja és egyszerűsítse a rendszer működtetését. Ez a termelés változásainak optimalizálását jelenti azáltal, hogy csökkenti a megmunkálás idejét, a folyamatban résztvevő összes gép programozásával, fejlett diagnosztikával és jelentésekkel integrált, moduláris megoldással.

WATCH STORE

A legjobb szabászati megoldás
A Watch Store egy új szoftver, amely lehetővé teszi a raktár állapotának valós időben történő ellenőrzését azáltal, hogy integrálja a gépek működését, a szabászatot és a CNC megmunkálóközpontok vezérlését a termelési folyamat optimális menedzsmentje érdekében.

OTTIMO CUT

A legjobb szabászati megoldás
Ottimo Cut egy olyan szoftver, amely optimalizálja a vágásterveket lehetővé téve azok automatikus létrehozását, optimális megoldást nyújt a felhasználó igényeinek megfelelően megválasztott paraméterek használatával.

WINCUT

WinCut a gép szabászati folyamatának végrehajtását szolgáló szoftver mind a program létrehozását, mind pedig a lépések végrehajtását illetően, a gép PLC-hez kapcsolt interfészen keresztül, világos, részletes grafikus információt szolgáltatva az operátor számára.

E-TOUCH

Teljes ellenőrzés mellett könnyű élzárás
Az E-TOUCH egy olyan hatékony alkalmazás, mely lehetővé teszi az élzáró-gépek programozását és felügyeletét meglepően gyors, intuitív módon a 3D virtuális megjelenítésnek és a "megcsinálom" filozófiának köszönhetően.

QUICKLINK

Építsd ki faház/készház megoldásaidat
A QUICKLINK egy 3D-s gyártási szoftver faépítészeti (szerkezeti) munkákhoz : egy intuitií interface, mely kombinálja a könnyű adatbevitelt, a gyors megmunkálást és szimulációt, és a nagyfokú rugalmasságot a különböző megmunkálási stratégiáknak köszönhetően. Az x-lam (keresztrétegű natúr falpanelek) falak számára új NESTING funkciókkal egészítették ki.

Xilog Maestro, egy Különleges készlet

A szoftver a piacon ma megtalálható CNC vezérlésű megmunkáló központok legszélesebb skálájának felel meg

Mindig elkötelezettek voltunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink követelményeinek. Ez az oka annak, hogy ma olyan intelligens gépeket gyártunk, melyek egyszerűen és gyorsan működnek hála a teljes egészében az SCM Group által kifejlesztett szoftver platformnak.

"Mit csináljunk" a "hogyan csináljuk" helyett!

A felhasználó meghatározza a tárgyat, melyet gyártani akar és a szoftver generálja az összes információt és intézi a kivánt tárgy elkészítéséhez szükséges összes gyártási műveletet.

Könnyű, intuitív, hatékony.

Xilog Maestro egy szoftvercsomag, mely megfelel a gyártási folyamat tervezésének és a specifikus gyártási műveletek programozásának: ajtó-ablak keretek, beltéri ajtók, lépcsők, bútor, dizájn tárgyak és lakás berendezések esetében is.

MAESTRO

Különleges kreativitás
CAD/CAM programozó szoftver minden gyártási folyamat megtervezésére.

MAESTRO 3D

3D-s objektumok létrehozásában különleges
A Xilog Maestro suite-ba integrált modult arra tervezték, hogy az 5-tengelyes megmunkálóközpontokon három dimenziós tárgyakat programozzon.

PRO VIEW

Különleges 3D megjelenítés
3D Szimulátor, mely a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy irodájukban a PC-n hozzáférjenenek a CNC gépeik három dimenziós modelljéhez és előre lássák azokat a műveleteket, melyeket majd a gyártás folyamán végeznek.

MAESTRO EDGE

Különleges az alakos darabok élzárásában
A felhasználó számára lehetővé teszi az alakos darabok körbemarását és azok élzárását.

MAESTRO CABINET

Különleges a bútor létrehozásánál
Ezt az alkalmazást az otthoni és irodabútor szektor számára hozták létre, hogy lépésenként tervezzen bútort és programozza a szekrény gyártást.

MAESTRO APPS

Különleges know-how
Maestro APPS a programozási funkciókat tartalmazó könyvtár, mely mindég elérhető és könnyen használható. Ajtók, ablakok, lépcsők, bútorok és lakberendezési tárgyak részeinek gyártására fejlesztette ki az SCM Group.

MAESTRO NEST

Különleges nesting eljárás
A Xilog Maestro suite-ba integrált modul biztosítja az összes, a"Nesting" eljárás végrehajtásához szükséges funkciót: az egyszerű "téglalap" darabtól a legkülönfélébb és komplikált "szabad formájú" geometriai alakzatokig.

MAESTRO LABEL

Különleges címke nyomtatás
Maestro Label a címke nyomtató modul, mely címkéket nyomtat és az egész nesting eljárást befejezi.Csatlakozhat külső szoftverhez is és megengedi gyártási listák – beleértve címkén szereplő adatok – importálását is.

MAESTRO WD

Különleges az ajtók és ablakok tervezésénél
Az applikációt, melyet a Xilog Maestro suite tartalmaz, a egyeneses és íves ablakok, ajtók és redőnyök (zsalugáterek stb.) minden egyes darabjának tervezésére és programozására hozták létre.

MAESTRO MSL CONNECTOR

Különleges csatlakozás
Egyszerű csatlakozás az ajtó-ablak szektor szoftverházainak termékeihez.
A Xilog Maestro suite jellegzetessége az MSL Connector mely lehetővé teszi, hogy a külső szoftverek kapcsolódjanak az SCM Group meggmunkáló központjaihoz és megkönnyítik a gyártási stratégiák végrehajtását.

Kisgép Nagy Álmokhoz
Imos
Ablakgyártó szoftver
Maestro család
Táblafelosztó