Kérjen személyes tanácsadást!

Ha szeretné tudni, hogyan optimalizálhatná gyártását vagy milyen szoftverre, gépekre lenne üzemének szüksége vagy már pontosan tudja mi érdekli portfóliónkból, kérje az önhöz legközelebb eső területi képviselőnk látogatását az alábbi formanyomtatványon keresztül.

Szakértőinkkel, mérnökeinkkel és az SCM GROUP Engineering támogatásával állunk partnereink rendelkezésére az igényeknek és a helyi sajátosságoknak megfelelő technológia megtervezésében, installációjában, bevezetésében, betanításában és üzemeltetésében, legyen szó akár kis-, közép-, vagy nagyüzemekről.

Több mint 30 éves tapasztalatunkból adódóan tudunk ajánlani faipari gépeket egy-két fős asztalosműhelyeknek, és akár több száz fős bútorgyáraknak, ablakgyártó üzemeknek, vagy fűrészüzemeknek, raklapgyártó üzemeknek is. Amennyiben a megbeszélés az Ön üzemében történik, először felmérjük a jelenlegi technológiát, állapotot, majd ezt követően hogy hová szeretne eljutni a fejlesztéssel (kapacitásbővítés, minőség javítás esetleg munkaerő kiváltás, hatékonyság növelés). Ehhez kapcsolódóan finanszírozási, pályázati lehetőségek, eszközforrásokra is adunk megoldást.

Eősze Sándor
+36 30 969 6415
Szaktanácsadó
1. terület
Kiss Csaba
+36 30 958 1545
Szaktanácsadó
2. terület
Szarka László
+36 30 474 1294
Kereskedelmi igazgató
3. terület
Tatár Zsolt
+36 30 466 0153
Szaktanácsadó
4. terület
Gáspár Csongor
+36 30 256 6015
Szaktanácsadó
5. terület

A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Név*:
Cégnév*:
Telefonszám*:
Email*:
Irányítószám*:
Üzletkötő*:
Üzem mérete*:
Konzultáció célja*:
Vitap Blitz 2.0 - Tiplizés és ragasztás egy műveletben!
Kisgép Nagy Álmokhoz
DMC SD 30
Anest back-up
ORMA NPC