Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Stefani XD

Az élzáró gépek felső kategóriájába tartozó Stefani solution xd élzáró automata ötvözi a nagy teljesítményt a rugalmassággal és képes PU ragasztó alkalmazásával vékonyfugás élzárást készíteni minden panelanyag és minden használatos élanyag felhasználásával. A gép aggregátjai konzolról vezérelhetőek és az élzáró könnyedén integrálható megmunkáló sorokba összekapcsolódva a gyártósor vezérlésével.

Felső leszorítóegység hajlított, hegesztett kivitelben, öntvény tartókkal a vibrációmentes kialakítás érdekében. Kettős, tengelyben eltolt, golyóscsapágyazott gumírozott leszorító görgősor védőburkolattal. Elektronikus pozícionálás a felső leszorítóegységre a panelvastagságnak megfelelően.

A felső megmunkálóegységek a leszorító gerendához csatlakoztatva, automata pozícionálással a panelvastagsághoz. Az alsó egységek a gépvázra rögzítve, hogy tökéletes referenciát biztosítsanak a megmunkáláshoz.

Minden nagyfrekvenciás motor statikus inverterrel.

Biztonsági és zajvédő kabin minden egységre a ragasztózó egység után.

Nagyméretű polikarbonát ablak az egységek vizuális ellenőrzéséhez megmunkálás közban.

A biztonsági kabin zajelnyelő anyaggal bélelve, kompletten belső világítással a ragasztózó és megmunkáló zónába.

Panel szakaszoló, a feladó vezetőben elhelyezett pneumatikus működtetésű szakaszoló nyelv, mely megakadályozza a következő panel túl korán történő beadagolását. Automatikus paneltávolság szabályozás a választott előtolásnak megfelelően.

Elszívócsonkok a munkaegységekre a biztonsági kabin tetején kivezetve.

Mobil vezérlő panel a gép feladó oldalán az ergonómikus felhasználás érdekében.

Elektromos szekrény az érvényben lévő normáknak megfelelően.

Az elektromos komponensek fém szekrényben elhelyezve, teljes hosszban levehető ajtókkal az egyszerű karbantartás érdekében.

Előtolólánc megfelelő tapadást biztosító gumírozott papucsokkal 1-1/4”¾ -os ipari láncon.

Csúszópapucsok két vezetőn (edzett felülettel), egy kör és egy sík vezetőn a megfelelő erőteljes és egyenes vezetés érdekében.

Automatikus csúszópapucs kenés.

A kenőolaj mennyisége optimalizálva a megmunkált panelek függvényében.

Panel támasztó görgősor az előtoló lánccal párhuzamosan elhelyezve a gép teljes hosszában, egy masszív teleszkópos kihúzható rendszerrel. Műanyag görgők acél forgócsapokkal.

Gépváz Hegesztett, hajlított kivitelű monoblokk vibrációmentes alul nyitott nehéz gépváz.