Az Anest csoport nagy hagyománnyal rendelkező, magyar tulajdonú cégekből áll. A faipari és alumíniumipari megmunkáló gépek értékesítési piacán meghatározó vállalatcsoport.

Az Anest Csapat az erősségek rendkívüli kombinációját kínálja, amely ügyfeleinek magas hozzáadott értéket nyújt: tagjaink a csapatmunkában hisznek, biztonságot adva vásárlóinknak, hiszen a különböző szakterületek teljes lefedettséget adnak mind szakmai tudásban, mind pedig szerviz, alkatrész és szerszám biztosításában.

A gyártási technológiák legszélesebb skáláját kínáljuk a faipar területén dolgozóknak: az ipari óriásoktól az egyszemélyes manufaktúrákig.

Mi a történik a gépemmel?

Megrendeléstől a gyártásig

A fejlődés jegyében csapatunk megalkotta saját Együttműködési Térképét is, mely átláthatóvá teszi a gép útját a megrendeléstől a gyártásba helyezésen át a beüzemelésig. Ez azt jelenti, hogy a piacon egyedülállóként egy nyomon követhető rendszert biztosítunk, amely visszaellenőrizhető és folyamatosan informálja megrendelőinket gépeik státuszáról.

Megnézem

Kizárólagos képviselői vagyunk az SCM Groupnak, akik 1952 óta folyamatosan a faipari gépgyártás legmodernebb technologiáit fejlesztik. Ügyfeleinknél több mint 5000 SCM gép termel hatékonyan és kiváló minőségben, ezek között van 30. évét már betöltött, most is üzemelő gép.

Olyan márkákkal dolgozunk együtt, melyek speciális feladatokra szakosodnak.
Többek között: Bacci, Orma, Saomad, Vitap, Centauro, Schuko

Több, mint kereskedelem...

Szakmai napokat, előadásokat tartunk, ahol különféle technológiákra és munkafolyamatokra fókuszálunk
Tech Tour gyárlátogatásokat szervezünk, ahol az érdeklődők megismerhetik a legújabb fejlesztéseket, a gyártási folyamatokat
Egyéni technológiai tanácsadás gyári fejlesztő mérnökökkel
Lehetővé tesszük referencia üzemek látogatását
Minden gépünk egyedileg összeállított, az adott ügyfél gyártási igényeinek megfelelően.

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat
Átalánydíjas szerződés
Emmegi Phantomatic X6
Gyári alkatrészek rendelése
Daraboló