Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Új partnerünk: A BARBARIC

Új partnerünk: A BARBARIC

A Barbaric a "Made in Austria" minőséget jelenti.

A Barbaric GmbH-t 1995-ben alapította Stefan Barbaric, és azóta is kiemelkedő a kifinomult kezeléstechnika terén. Közös célunk ügyfeleink támogatása egyedi tervezésű fa- és üveg mozgató/kezelő megoldásokkal.

Éveken át tartó innováció és a legmodernebb alkatrészek felhasználásával a Barbaric képes magas jövedelmezőségű és rövid megtérülési idővel rendelkező ergonómiai rendszerek bevezetésére. A komplex gyártási folyamatok rendszermegoldásait mindig az ügyféllel szoros együttműködésben fejlesztjük és valósítjuk meg.

A Barbaric az élen jár, és az innováció révén tovább fejlődik. Az osztrák családi vállalkozás gyorsan nemzetközileg elismert vállalattá fejlődött, jelenleg mintegy 100 alkalmazottal. A gyors fejlődés mellett a céget többször kitüntetésekkel és díjakkal is megtisztelték az elmult időszakban.

Technológiáink a BARBARIC által:

AUTOMATA PANEL RAKTÁR RENDSZEREK
A Barbaric tárolási rendszerei lehetővé teszik a panelanyagok automatikus tárolását a lehető legnagyobb hatékonysággal, és lehetővé teszik a különféle gyártósorok, például táblafelosztók vagy CNC-k teljesen automatikus betöltését is. Az olcsó, kompakt gyártási megoldásoktól a nagy teljesítményű ipari megoldásokig, valamint a többszintű konfigurációkig - minden kezelési feladatra megoldást kínálunk!

CSF Professional

A CSF Professional raktározó rendszer ötvözi a funkcionalitást, a teljesítményt és a dizájnt egyetlen gépben. Több száz világszerte telepített rendszerrel a barbaric a raktárlogisztika és a vákuumtechnika szakembere lett. Minden kézműves, beszállító vagy ipari vállalat számára megfelelő raktározási megoldásokat kínálunk.

Know-how és tervezés
A CAD-optimalizált terméktervezés és az alacsony nettó tömeg kielégíti a gyors sebesség és a rövid ciklusidő magas követelményeit. Optimális helykihasználás - csak 100 mm oldalirányú távolság szükséges minden irányban.

Egyedülálló kialakítás és keskeny karosszéria. Minden alapvető funkció és alkatrész integrált. Az érintőképernyő és a felhasználói kezelőpanel bárhol elhelyezhető a tároló rendszer körül.

Forgatási funkció, panelmérés és szögkorrekció

A 90 ° -os forgatóegységgel a panelek minden irányban tárolhatók. Minden rakatolási folyamat során megmérik és lemérik a paneleket. Nagyfokú megbízhatóság a panelek tömegének folyamatos mérésével és rögzítésével. A szöghelyzet tájolása vezetés közben. 180 ° -os forgatóegység opcionális.

 

 

CSF Industrial

A CSF Industrial raktározó rendszerrel egyedi megoldást tudunk ajánlani az Ön különleges igényeihez. Teljesítmény az ipari termelők számára.

  • 1 perc alatti ciklusidők
  • mozgási sebesség akár 150 m / perc
  • daruhíd hossza 25 m-ig
  • láncos szállítószalagok integrálása vagy futószalag

 

CSF Multilevel

 

A többszintű raktár rendszerek a legnagyobb hatékonyságot kínálják a nagy belmagasságú csarnokkal rendelkező ügyfelek számára. A CSF Multilevel lehetőséget kínál a táblák raktározására a felső emeleten és a feldolgozó gépek etetéséhez a földszinten. A különösen nagy teljesítmény és tárolókapacitás érdekében akár több raktár egység is megvalósítható egymás felett. Optimális megoldás nagy-ipari üzemek számára.

Kiemelés - kettős ollós teherkarral
A kettős ollós konstrukció sok előnyt kínál:

-4200 mm emelési magasság

-Optimális tárolási hatékonyság a felső szinten történő raktározás révén

-Rugalmasság a helykonfigurációban

-Megfelelő alsó magasság 3200 mm-rel

 

VISSZAFORDÍTÓ RENDSZEREK
Célunk a munkafolyamat optimalizálása az élzáró gépek területén. „Return-series” termékeink kiváló ár-érték aránnyal és intelligens kialakítással győzik meg az ügyfeleket. Számos alkatrész házon belüli fejlesztése lehetővé teszi számunkra, hogy ergonómiai rendszereket hozzunk létre rövid megtérülési idővel. Az évek tapasztalatának és a kezeléstechnika speciális know-how-jának köszönhetően olyan rendszereket hozunk létre, amelyek különös figyelmet fordítanak a sebességre, a tervezésre és a tartósságra.

RTS COMPACT

Az RTS compact egy önálló rendszer, amely a márkától függetlenül bármely élzárógéphez csatlakoztatható. Az átviteli sebesség folyamatosan állítható az élzárás sebességének megfelelően. Az RTS 04 komplett csomagként kerül kiszállításra, beleértve a kezelőfelületet is, és a telepítés után azonnal üzemkész.

 

RTS PROFESSIONAL

Intelligens és moduláris termékkialakításunk révén egyedi és ideális megoldást tudunk összeállítani a éleken történő gyors kezeléshez. A telepítés és az üzembe helyezés gyors és egyszerű, mivel az összes alkatrészt előszerelik. Gépcsere vagy rendszerünk mozgásának beállítása egyszerű így csak a portálszerkezetet rögzítik a földre, a többi alkatrészt szabadon állítják be

Az RTS Professional gyártósorokba történő integrálásával optimalizálják az anyagmozgatást és a gépi felhasználást. Sokoldalú, ügyfélspecifikus megoldások valósíthatók meg.

Gépünk emellett tartalmaz „kettős üzemmódot” is, amelyben a gép egyszerre két részt vesz fel, hogy maximalizálja az áteresztőképességet. A kezelő dönt arról, hogy az alkatrészeket egymásra kell-e rakni vagy vissza kell-e rakni.

 

RTS INDUSTRIAL

Az RTS Industrial gyártósorokba történő integrálásával optimalizálják az adagolást és a gépi felhasználást. Sokoldalú, ügyfélspecifikus megoldások valósíthatók meg.

 

VÁKUUMEMELŐ RENDSZEREK
Kereskedelem, kézműves és ipari alkalmazások. A Barbaricnál az a célunk, hogy mindenenki számára optimális megoldást kínáljunk - nemcsak a kézi vákuumemelés technológiája területén. Vákuumemelőink mellett automatikus rendszereket is fejlesztünk a panelek és alkatrészek kezelése területén kereskedelmi vagy ipari termelőüzemekhez.

A Barbaric kézi vákuumemelői lehetővé teszik a nehéz panelek hatékony kezelését és értékes időt takarítanak meg a gyártásban. Míg a hagyományos kézi emeléshez 2-3 alkalmazottra van szükség, a vákuumemelő rendszerek lehetővé teszik egyetlen alkalmazott számára, hogy maximális ergonómiával és a fizikai terhelés nélkül mozgassaa nagyméretű paneleket.