Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Szoftver kvíz

Szeretnénk, ha tudnád, hogy a digitalizált gyártás ma már nem csak az nagyüzemek privilégiuma.
A tudatos termelés elengedhetetlen eszköze egy jól működő, vállalkozásra szabott szoftver.
Töltsd ki rövid Szoftver kvízünket, hogy megtudd, milyen digitáis segítséget érdemes igénybevenned munkádhoz!

imos iX 2019
Az imos iX egy páratlan, intelligens szoftver, mely a bútorok és belső terek gyártóinak munkáját könnyíti. Felhasználóit átvezeti a tervezési, értékesítési, bemutatási és kivitelezési folyamaton egyetlen felületen. Az imos innovatív, rugalmas, pontos, biztonságos és költséghatékony megoldást kínál. A projektek elejétől a végéig mind költségileg, mind időben töredékére redukálhatóak. A szoftver moduláris felépítésének köszönhetően a fokozatos bevezetés is lehetséges.
Maestro Ottimo Cut
Szabászatoptimalizáló szoftver, mely a 2018-as ICORES Konferencián a legmagasabb díjat kapta. (International Conference on Operations Research and Enterprise Systems) Segítségével az optimalizálási idők 10-30%-val, míg a huladékmennyiség 50%-val csökkenthető. Rakatonként átlagosan 5%-val csökken a felhasznált táblák mennyisége.
GENIO R6
AutoCad alapra fejlesztett CAD és CAM felület, mely használatával a CAD-komfortzónán belül maradhat. Rendkívüli tudással fejlesztett szoftver, ami a sík alkatrészek megmunkálásától a térgörbe darabok gravírozását is vezérli. Használata mellett többé üzemében nem hangzik el az a szó, hogy lehetetlen.