Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Amire szükség van, ami kortárs, ami jövőbe mutató

Gépet vagy szoftvert vásárolni akár több évtizedes elköteleződést is jelenthet.

Mi arra fókuszálunk, hogy a legnagyobb figyelemmel és teljes szakértelemmel tudjunk technológiát ajánlani a legkisebb műhelyektől a több száz fős multi üzemekig.

A teljes gyártásra kiterjedő adatgyűjtés

 • 1
  Figyelembe vesszük azt is, hogy az egyes megrendelők milyen ütemben és irányba szeretnének a jövőben fejlődni. Egyfajta életpálya modellt állítunk fel és arra építünk, hogy mindig fejleszthető rendszereket tervezzünk együtt vásárlóinkkal.
 • 2
  Üzletpolitikánk egyik alappillére, hogy mindenkinek mindig a leghozzáillőbb, leginkább használható technológiát ajánljuk, hosszú távra tervezünk partnereinkkel, ezért nem engedhetjük meg magunknak a felelőtlen termékválasztást.
 • 3
  Gépeink választhatók zárt vagy egyedi konfigurációval, mely akár teljesen testreszabott gyártást is jelenthet.
 • 4
  Szoftvereink felkínálják annak lehetőségét, hogy akár egy kis létszámú műhely is ki tudjon szolgálni nemzetközi szintű igényeket vagy hogy bármely üzem számára megnövelje a gyártáskapacitást, csökkentse a hibalehetőséget a gyártás előkészítés során.
 • 5
  Hiszünk benne, hogy ez a jövő, ugyanakkor fontosnak tartjuk a hagyományos ipar értékeinek megőrzését is. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a faipar éppen egyfajta generációváltáson esik át, ahol vagy pályakezdők vagy a vezetőség egy új fiatal családtagja kéri mérnöki szakértelmünk hozzájárulását. Ezt nagyon fontosnak tarjuk. Örömmel támogatjuk a fiatal feltörekvő generációk munkáját is!

Márkáink

Olyan márkákat képviselünk, melyeknek nem csak technológiája jövőbemutató és megkérdőjelezhetetlen, de példaértékű együttműködésben is tudnak dolgozni cégeinkkel és partnereinkkel. Fontosnak tartjuk, hogy az értékesítés után legalább olyan dinamikával segítsék ügyleteinket, mint az előtt. Hiszünk a közös értékekben.