Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Xylexpo innovációs díj 2018

Xylexpo innovációs díj 2018

Három nagyon különböző technológiai díjat vehettek át, amely a bizonyítéka, hogy az olasz csoport hosszútávú, megbízható partnere a teljes faiparnak, akik nem csak nagy választékot tudnak világszinten biztosítani, hanem innovációt is, amely a faipar fejlődését is biztosítja.

A „szerszámgép” kategóriában a nyertes a Minimax Me 35 kombinált lekerekítő-szintbemaró egység. A bírák értékelték a lekerekítés és szintbemarás kombinációját egyetlen szerszámmal, amely lehetővé teszi a kompakt méretű gépek gyártását. Az élzárógép ezzel a technikával egy lépésben elvégzi a szintbemarást a panelek első és hátsó végén, és a lekerekítést az első és hátsó éleken.

A finiselés szekcióban a díjat az SCM Group a dombormaró egysége kapta, melyből kettő darab egy kontaktcsiszoló gépbe építve egyedi 3D-s felületi marásokat tesz lehetővé. 

 A Maestro Smartech szintén dobogós lett: a "Maestro Digital Systems" platformon a leginnovatívabb megoldás, amely távoli hozzáféréssel segítséget tud nyújtani a végfelhasználóknak a gyártó telephelyén levő szakemberek segítségével, okos szemüvegeken keresztül. Ez a megoldás nagy elismerést váltott ki a vásár látogatói között, beleértve a faipari delegációkat is.

A díjak megkoronázták az SCM Group napját, a rekord számú látogató és a sajtótájékoztatók után.