Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Casadei - cégtörténet
Romagna kreativitása a nemzetközi famegmunkálás történetében

A Casadei Macchine-t 1945-ben alapították, amikor az első kombinált gépek nyomot hagytak a hagyományos famegmunkáló gépek piacán és tömeggyártást szültek. Az emberi erőforrásokba és az alkalmazott technológiába történő folyamatos befektetéseknek köszönhetően a Casadei világszerte elismert minőségi vezetést ért el.

Az első Casadei gépeket „L'Artigiana” márkanév alatt gyártották, amely gyorsan elterjedt világszerte.

Az 1970-es évek során a csaknem 15 000 m2 alapterületű új ipari helyiségek lehetővé tették a termelés jelentős növekedését és a külföldi piacok jelentős bővülését.

A legmodernebb kutatási és fejlesztési részleg és egy nagyon automatizált gyártási folyamat garantálja a technológiailag innovatív termékek előállítását, amelyet kiváló minőség és megbízhatóság jellemez.

A speciális gépek gyártása az 1980-as években kezdődött. Az automatikus panelfűrészek az egyik legelismertebb és legjobban eladott gép lett a 90-es évek során.

Az 1990-es években széles szalagcsiszolókat, áthaladó marókat és élszegélyeket fejlesztettek ki.

A széles körű és magasan képzett terjesztési hálózatnak köszönhetően a Casadei világszerte több mint 90 országban nagy sikereket élvez. A Casadei teljes termékpalettája a hagyományos gépektől az olyan kifinomult speciális gépekig terjed, mint például az automatikus gerendafűrészek, a széles szalagcsiszolók, a peremszalagok és az átmenő marók.

Galéria

Casadei termékeink