Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Az Emmegi az ügyfelek rendelkezésére álló megoldások, szakértelem és technológia integrált rendszere.

Emmegi története 1970-ben kezdődött Limidi di Solierában (Modena, Olaszország), ahol székhelye ma is található. A Giuseppe Caiumi által alapított vállalat több mint 40 éve vezető globális vállalat az alumínium, könnyűötvözet, PVC és acél profilok megmunkálására szolgáló rendszerek tervezésében, gyártásában és kereskedelmében.

A folyamatos innováció, a csúcsminőség, a fejlett logisztikai megoldások, a magas szakmai professzionalizmus az erősségünk. Ma elismert partnere a folyamat-tanácsadásnak.

A cég

Az Emmegi referenciapont az alumínium profilok, könnyűfém ötvözet, PVC és vas megmunkálási rendszereinek ágazatában, és ma már elismert partnere a konzultációs folyamatnak. A cég sikerei mögött nincsenek titkok. Csak munka, szenvedély, elkötelezettség, készség, professzionalizmus, kutatás, befektetések és elemzési képesség rejlik az innovatív szellemiségben. Az Emmegi ügyfélorientált vállalat: mindannyian állandó elkötelezettséggel dolgozunk az ügyfelek igényeinek előrejelzésében, csúcstechnológiás, nagy teljesítményű és megbízható megoldások létrehozásában, valamint a legjobb gyártási lehetőségek ajánlásában. Sőt, időszerű és képzett vevőszolgálatunk mindig garantálja a termékek és szolgáltatások elérhetőségét.

A történet

Emmegi története 1970-ben kezdődött Limidi di Solierában (Modena, Olaszország), ahol a mai napig található a fő központ. Ennyi év alatt soha nem álltunk meg. Mindig vártuk az új célokat, új utakat terítettünk, kivívva az új piacok bizalmát. Nemzetközi orientációnkat megerősíti az exportra szánt teljes termelés jelentős része és az egész világon működő számos ág. A társaság célja további kereskedelmi üzletek feltárása, marketingorientált filozófiával, amely a folyamatos innováción és a külföldi jelenlét növekvő jelenlétén alapul. Ez lehetővé teszi az ügyfélhez hasonló megközelítést, amelyet a csoport évek óta alkalmaz az elsődleges piacokon, ahol működik. Ez a kilátás lehetővé tette az EMMEGI számára, hogy fokozza a termékeire való összpontosítását.

A piaci igényekre és a vásárlói igényekre való állandó figyelem mindig arra késztetett minket, hogy új gyártási igényekre gondoljunk, és új kalandokra vállalkozzunk; az elmúlt években ez új fejezetet nyitott meg történetünkben: egy új termékcsaládot a PVC számára. Az alumínium és a könnyűötvözetek ágazatában szerzett tapasztalatok és szakértelem mellett az ötlet a PVC-nek szánt termékek teljes körének létrehozása volt; rendkívül innovatív termékcsalád, és ugyanakkor a vállalat többi termékéhez képest is rendkívül szabványosított.

Az eredmény?

A teljes paletta funkcionális és stiláris egységessége; teljesen összekapcsolt gyártási rendszer, egyszerű használat, csökkentett beállítási idő, magas termelékenység, minőség, precizitás és megbízhatóság. Nem is beszélve annak előnyeiről, hogy minden alkalommal, amikor segítségre van szüksége, egy referencia kapcsolattartó van!

Mindig ott vagyunk az Ön számára.

Galéria

Emmegi termékeink

A képen a termék, egy EMMEGI COPIA 314S - KÉZI MÁSOLÓMARÓ látható.
1.501.000 HUF-tól3.790 EUR-tól(CIB napi eladási árfolyammal számolva)
A képen a termék, egy EMMEGI MG 4 VP látható.
1.501.000 HUF-tól3.790 EUR-tól(CIB napi eladási árfolyammal számolva)
A képen a termék, egy EMMEGI MG-2V FORGÁCS ELSZÍVÓ látható.
1.228.000 HUF-tól3.100 EUR-tól(CIB napi eladási árfolyammal számolva)
A képen a termék, egy EMMEGI PRECISION C2 550 PÁROS DARABOLÓ FŰRÉSZGÉP látható.
16.238.000 HUF-tól41.000 EUR-tól(CIB napi eladási árfolyammal számolva)