Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Emmegi Precision RS/RS-HS daraboló fűrész

Kétfejes daraboló fűrészgép 5 NC-vezérelt axissal alumínium, PVC és könnyűfémek darabolásához. Automata mobil egység mozgatás, elektronikus szögbeállítás 22°30’ (belső) - 45° (külső) 1/280 ° érzékenységgel. A D600 mm-es HM fűrészlapok kétféle módban dolgozhatnak. Standard módban optimalizálva a vágásdiagramot akár 450 mm magas profilokat is vághatunk, radiális módban (szabadalommal védve) az extreme nagy vágáslöket megnöveli a vágásdiagramot vízszintes irányban. Ez a megoldás 45°-os vágásnál is akár 240 mm széles profilok darabolására is alkalmas. A fűrészművek előtolása egy-egy axissal vezérelt, így optimálisan beállítható a megfelelő előtolási sebesség és vágáslöket.

Minden elektronikus axis mozgatás precíziósan csapágyazott vezetékeken történik. Az automata zárású teljesen zárt védőburkolat, a kezelőfelület és a frontoldalról megközelíthető elektromos és pneumatika panel, mind egy fejlett gépre utal, magasszintű biztonsági és ergonómiai szempontok figyelembevételével.

A PRECISION RS gép 5 ultra-precíziós elektronikus axissal szerelt, ezek a fejek döntését, löketét és a vágáshosszt vezérlik. A pozícionálás abszolut lineáris mágnesszalagról történik, így nincs szükség időigényes referenciakeresésre a gép napi indításakor. Minden felhasználói paraméter és beállítás az érintőképernyős vezérlésből történik.