Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Képzések

Elcsépelt dolognak hangzik mindig az utánpótlásnevelésről és a generációs váltásról beszélni, mégis ez foglalkoztatja most az ipar apraja-nagyját és ezzel mi sem vagyunk másképp.

 • 1
  Egyfelől felelősségünk és érdekünk, hogy azok a fiatalok, akik ezt az ipart választották hivatásként, megfelelő szaktudással és lehetőségeik teljes tudatában állhassanak be a munkába, legyen szó ifjú cégtulajdonosokról, gyártásvezetőkről vagy gyártásban résztvevőkről.
 • 2
  Másik fontos kérdés, ha faipari képzésekről beszélünk a képzett munkaerő hiánya.
  Mert ez egyfelől természetesen orvosolható a fiatalok szakképzésével, de ennél jóval gyorsabb megoldásra is szükség van.
 • 3
  Harmadik fontos képzési perspektívánk pedig azon ipari szereplőket célozza, akik jól képzettek, akár több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, de ettől függetlenül szeretnének naprakész szaktudással dolgozni, döntéshozók lenni, tudatos véleményformálókká válni.

Résztveszünk különféle szakképzési szervek oktatási terveiben, iskolákat látogatunk és Online Szabadegyetemi órákat közvetítünk, hogy a legfiatalabbakhoz is eljusson a tudásmegosztás.

Szeretnél csoportos oktatáson résztvenni?

Gépkezelői oktatásokat, szoftveres modulokat indítunk technikusi gárdánkkal.

Kérhetsz egyéni vagy csoportos foglalkozást, valamint igénybe veheted digitális képzéseinket, melyhez csak internet és számítógép kell. Az egyeztetett időpontban előadóink becsatlakoznak Zoomon. Vehetsz akár egy-egy órás supportot, hogy ha csak egy rövid tudásfrissítésre van szükséged.

Nyílt napjaink mindig arra összpontosítanak, hogy a legfrissebb technológiákat mutassuk be a nagyközönség számára tematikus bontásban.

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy Software Point technikusainkhoz online időpontot fogllhassanak ügyfeleink, melyek során elmagyarázzuk egy-egy szoftver lényegét, felmérjük az igényeket és tanácsot adunk milyen irányba érdemes partnereink vállalkozását fejleszteni.