Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Élzáró Kanapé - Szakmai nap

Élzáró Kanapé - Szakmai nap

Miért most?

 

Az elmúlt évek legtöbb újítást igénylő technológiája az élzárás volt.

 

Mi változott?

A minőségbeli elvárások megemelkedtek

Alternatív anyagok jelentek meg

Egyre kevesebb a képzett munkaerő

 

A gépgyártók válaszként számos újítást vezettek be.

 

Változó vezérlések, könnyebb felhasználói felületek:

Gyorsabb, könnyebb beállítás

Egyszerűbb karbantartás, tisztítás

Gyorsabb átállás egyik élanyagról a másikra

PU alapú ragasztók használata

Megoldások a nullfuga irányában

 

Mi lesz a kanapén?

 

Meghívottak 

Azokat a szakmabelieket invitáltuk erre a találkozóra, akiknek valóban szükséges és időszerű az élzáró technológiájuk frissítése.

 gorgok.jpeg

Előadók

Szaktanácsadóink a megújuló PU ragasztók és modern anyaghasználat mellett a gépek felhasználóbarát fejlesztéseiről, a gépek karbantartásáról és a kezelők betanításáról is beszélnek majd.

 1.jpg

Nyílt fórum

Ha kanapé, akkor párbeszéd. Lehetőséget kap minden látogató, hogy a témával kapcsolatos kérédseit feltegye és beszélgetést kezdeményezzen az ipar szereplői és az élzáró technológiák specialistái között.

Így jelentkezz

Az élzárásról szóló kanapé beszélgetésünk 2020.03.12-én, 10:00-13:00 (ebédszünettel) esedékes, és a végén még marad idő az egyéni konzultációkra.

 

Jelentkezni 2020.03.02. 14:00-ig tudtok. Kérünk Titeket a jelentkezés mellé írjátok meg nekünk, hogy mire vagytok leginkább kíváncsiak az élzáró gépekkel kapcsolatban, így mindenki kérdésére igyekszünk sort keríteni. A jelentkezéseteket e-mailben tudjátok elküldeni kollégánknak, a polgari.viktor@anest.hu címre.

 

Gépek, amiket addig is érdemes megnézned:

 

Olimpic k 360 - kis- és közepes méretű üzemeknek

 w_olimpic_k_360hp_2019@2x.jpg

Sokoldalúság és magas megmunkálási minőség jellemzi az SCM olimpic k 360 végkerekítési funkcióval is rendelkező élzáró gépet. Akár 6 mm vastag élanyag, élléc vagy 60 mm-es panelvastagság sem jelent problémát. Egyszerű, tökéletes élzárógép azok számára, akik folyamatos, magas minőségű élzárást várnak el különféle élanyagok esetén is. A végvágás és a keresztél kerekítése (rádiuszolás) egyetlen műveletben (SCM szabadalom) történik.

 

SCM -Stefani KD

 w_stefani_kd_2019@2x.jpg

Nagy teljesítményű, folyamatos üzemelésre tervezett automata élzáró, melyet az SCM fejlesztett ki az Ön és üzeme számára!

Egyoldalas ipari kivitelű olvadékragasztós élzáró gép, panelek négy oldali élzáráshoz a keresztélek megmunkálásával egyidejűleg. A felső megmunkáló egységek a leszorító gerendához csatlakoznak, automata pozícionálással a panelvastagsághoz.