Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Év végi gépakció

Év végi gépakció

Nagyszabású faipari gépakció, 20 % kedvezménnyel!

 

Év végi faiparigép akción keretein belül, 20% kedvezményt biztosít 3 új gyártású gépünkre.

Ne feledje!

A gép és software beruházások bekerülési értéke teljes egészében csökkenti a társasági adó alapot úgy, hogy később még ugyanezen összegben értékcsökkenési leírás is elszámolható, azaz szó szerint dupla haszonról van szó. Kedvezmény a tárgyévben már megvalósított beruházásokra vehető igénybe, ezért ne maradjon le, rendeljen most, fizesse később! A vásárlás évében a teljes nettó beruházási értéke csökkenti az adóalapot, illetve évente az esedékes – társasági adótörvény által előírt leírási kulccsal számított – amortizáció, valamint a kamatok is az adóalapot illetve a majdani társasági adót csökkentik.

 

Startech 27 sorozatfúró

 

Az Scm sorozatfúrógép egyaránt nélkülözhetetlen a kis szériás egyedi bútorgyártásban dolgozó műhelyek és a sorozatgyártásban dolgozó faipari üzemek számára.

Nagy pontossággal oldja meg a fúrási feladatokat. A gép átgondolt kialakítása biztosítja, hogy a nagyméretű alkatrészek lap- és élfuratait is könnyedén elkészítsük.

Az öntvényasztal és az acélváz garancia a hosszú távú megbízható müködésre.

Egy lamelló idegen csaphoz elhasznált ragasztó kb. 10-12 köldökcsaphoz elegendő.

Sorozatfúróval az excenteres összehúzó vasalat vagy a pántok helyét is el lehet készíteni.

Minden Scm gép sorfúrófejének háza ún.egytömbű aluöntvény, amely jelentősen pontosabb, tartósabb, mint a szegmensekből összeállított fúrósor.

 Rendkívűl gyors szerszám- és gépbeállítási lehetőség.

 

NOVA SI 300 lapszabászgép

Az SCM SI 300 Nova, CE normás lapszabászgép, 3200 mm-es szánszerkezettel rendelkezik, amelynek futáspontosságára az SCM 10 év gyári garanciát ad!

A gépre 300-as főlap szerelhető és ezen kivűl rendelkezik önálló elővágó egységgel is. A méretállítások manuálisak.

A fő lapot egy 5 kW-os motor hajtja meg, mig az elővágót pedig egy külön motor  0,75 kW teljesítménnyel. A fűrészmű ház egy zárt struktúrájú öntvény, melynek torziós merevsége és vibrációmentessége bíztosítja a fűrészlapok precíz beállíthatóságát és biztos futását.

Olimpic K560 élzáró automata

Az olimpic k 560 egy kompakt és termelékeny élzáró gép, amelyet folyamatos üzemre, komolyabb terhelésre terveztek. A tekintélyes 18 m/perces előtolás, a magas felszereltség ideálissá teszi az élzárót a tökéletes és gyors élzárásra nagyobb termelékenységi igények esetén. Az élzárógép alkalmas tekercsben illetve szálban, darabonként szállított élanyagok felvitelére egyaránt. Az élzáró alapját a nagyon robusztus egytömbű hegesztett gépváz adja, amely vibrációmentes megmunkálás alapja.

További információkért, részletekért, keresse szaktanácsadóinkat!