Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Most vásárolhatsz közvetlenül az SCM gyártól. Hogy ez miért is olyan nagy hír Neked?

Most vásárolhatsz közvetlenül az SCM gyártól. Hogy ez miért is olyan nagy hír Neked?

Most vásárolhatsz közvetlenül az SCM gyártól.

Hogy ez miért is olyan nagy hír Neked?

 

 

Lássuk mit írnak az EU törvények:

"Az Európai Unió tagállamain belül vásárlóknak (cégek, vállalkozók) lehetősége van azonnal, nettó áron hozzájutni a termékekhez ÁFA mentes vásárlás formájában."

 

Tehát ha közvetlenül vásárolsz az SCM-től, akkor az ÁFA terhét most le is tudhatod! Nem kell mást tenned, mint regisztrálni, és megadni a kötelező adatok mellett a közösségi (EU-s) adószámodat.

 

Keresd fel tanácsadóinkat és találjátok meg vállalkozásod szempontjából a leginkább hozzád illő gépet!

 

 

 

KIEMELT AJÁNLATAINK

11111111111111.jpg

 

Az si 315 es lapszabászgép 2600 mm-es vágáshosszall rendelkezik alapkivitelben, opcióként 3200 mm-es vágáshossz kérhető. A Ø315 mm-es fűrészlappal elérhető maximális vágásmagasság 102 mm. A gépen külön motor hajtja meg a főlapot és az elővágó egységet. Egyszerű kezelhetősége, pontossága révén fontos kiegészítője az asztalosműhelyeknek.

 

Az si 315 S lapszabászgép a legkorszerűbb technológiával készült gép.

 

Egy zseniális, egyszerű, precíz élzáró, élfóliázó gép kisüzemek, asztalosüzemek élzárási feladataira: akár 5 mm élanyagvastagság, 50 mm panelvastagság, 6 méteres előtolás percenként. Élléc felragasztása 5 mm vastagságig!

 

 

22222222222222222222.jpg

Az SCM gyár éllezáró gépcsaládjának egyik legkisebb tagja az ME 20 élzárógép. Az ME 20 már ömledékragasztóval biztosítja a korrekt élzárást 2 mm vastagságig. A gépet kifejezetten egyedi munkákhoz, kis műhelyek céljára fejlesztették ki. Éppen ezért rendelhetőek egyfázisú kivitelben is.

Az ME 20 élzárógép a legkorszerűbb technológiával készült gép.

 

 

TELJES KATALÓGUS

 

kisgep.jpg

 

 

Kattints a képre és nézd meg kisgépeinket!