Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
NÜRNBERG VÁSÁR - Holz-Handwerk!!!FRISS HÍREK-ELMARAD!!!ÚJ DÁTUM!!!

NÜRNBERG VÁSÁR - Holz-Handwerk!!!FRISS HÍREK-ELMARAD!!!ÚJ DÁTUM!!!

A Nürnberg szakmai vásárt új időpontban tartják meg a COVID-19 vagyis Corona vírus miatt! Időpont: 2020 Június 16-19

NÜRNBERG SZAKMAI VÁSÁR - 2020 MÁRCIUS 18-21

 

Az iparág egyik legjelentősebb szakmai fórumára várunk Téged idén is az Anest Csapattal.

Idén 20. alkalommal kerül megrendezésre a nürnbergi vásár, amely otthont ad az iparág legfontosabb szereplőinek.

Mi is jelen leszünk az SCM standján, hogy fogadjuk partnereinket.

Ahogy eddig is, az olasz gyártó az elmúlt évek legeredményesebb technológiáit mutatja be, melynek nagyrésze az úgynevezett "integrált digitalizálásra" fókuszál. Hogy ez mit is jelent?

Egy üzemben a digitalizáció, segíti például a tervezést, a gyártáselőkészítést, a minőségkontrollt, de még a karbantartási és szervizelési feladatokat is automatizálja, egyértelműsíti.

3.jpg            

Nem csak a nagyüzemeknek szól ez az ipari digitális forradalom.

Csak úgy, mint a hétköznapi élet elektronikája és szoftverei, a faipar új megoldásai is egy teljesen új szemléletmódot tudnak hozni, még a legkisebb termelő üzem életébe is.

Amellett, hogy a szervezett, programozott megoldások, pontos, megkerülhetetlen rendszert visznek a munkatársak életébe, csökkentik az emberi hibalehetőséget, gyorsítják a munkafolyamatokat.

Ezek az eszközök egy egészen más felhasználói élményhez is juttatják egy ilyen rendszert használó cég ügyfeleit.

Biztonságot és bizonyosságot ad mindenkinek.

1.jpg

Számos más gyártó is ekörül a téma körül mozog majd az idei kiállításon, de az SCM sok szempontból kiemelkedő érvekkel mutatja be, mért is érdemes velük dolgozni:

- Több mint 20 éve elsőként megérezték, hogy a gyártásoptimalizálás majd egyszer digitális módszerekkel lesz tökéletesíthető. Ekkor kezdték el fejleszteni a Netline programot. Első kézből láttuk, hogy nem csak meghaladták korukat, de ezzel időt is nyertek, hogy az ő szoftvereik lehessenek a legfelkészültebbek a piacon.

- Az SCM mindig is büszkén képviselte az elvet, hogy ugyan Európa egyik legnagyobb gyártójává nőtte ki magát, mégis első számú szempontja az emberközpontúság maradt. Ezért van az, hogy minden egyes fejlesztett modern technológia mindenkinek és minden üzemnek szól, a modern gyártás nem csak a nagyok privilégiuma, ők arra tették fel munkájukat, hogy egy egész ipar számára értéket teremtsenek.  Ezek a szempontok különösen fontosak egy olyan ipari forradalom küszöbén, ahol ember és számítógép nem létezhet egymás munkája nélkül.

2.jpg

Szeretnénk, ha kiemelten tudnánk minden magyar látogatóval foglalkozni, ezért ha eljössz a vásárra, jelezd nekünk emailben, hogy mikor érkeznél és milyen témakörök érdekelnek igazán.

 

Mi összekötünk szaktanácsadónkkal, hogy megtaláljátok egymást. Felkészülten fognak téged várni és a téged érintő technológiai újításokat pedig úgy mutatják be neked, hogy te is lásd nem utópisztikus feladat egy üzem digitalizálása.

4.jpg

Megtalálsz minket és az SCM standot  a 10.0 pavilonban és 303 standszám alatt