Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Centauro 1946 óta

A Centauro SpA már 1946-ban Olaszországban elsőként gyártott acél alapú szalagfűrészeket.

A Centauro márkanév a termék kétségtelen minősége, valamint az acélban és öntöttvasban javasolt modellek széles választéka miatt azonnal elterjedt a nemzeti piacon, majd ezt követően nemzetközi szinten is. 1970 óta a Centauro gyártása új eszterga sorozattal gazdagodott mind kézi, mind hidraulikus fénymásolóval. A technológiai újítás az elektronikus és a numerikus vezérlésű esztergák további bevezetéséhez vezetett.

1990-től kezdődően az új gépsorok, például a fűrészek, a formás vágások numerikus vezérlő cellái, a különböző kivitelű habosító és bedaning gépek kibővítik a Centauro kínálatot, hogy kielégítsék a világpiac legváltozatosabb igényeit, amelyek 70%-ot elnyelnek forgalom.

A Centauro SpA gyárainak területe 25 000 négyzetméter és több mint 100 alkalmazottat foglalkoztat.

Öntödei Osztály

Az öntödei részleg 2800 tonna öntöttvas öntvény éves termelési kapacitással csatlakozik a Faipari gépek szektorhoz, amely a vállalat igényeinek teljes kielégítése mellett 80%-ban harmadik felek számára készült.

Az öntödei részleg szürke és gömb alakú öntöttvas öntvények gyártására szakosodott, kis- közepes és nagy sorozatban, néhány tíz gramm és 7-8 tonna közötti tömegtől.

Együttműködünk a legváltozatosabb ágazatok vállalataival, ideértve a következő gyártókat: szivattyúk, szelepek, kompresszorok, reduktorok, motorok, működtetők, szerszámgépek, famegmunkáló gépek, fémmegmunkáló gépek, textilgépek, mezőgazdasági gépek, automata gépek, gépek és általában rendszerek, prototípusok, különleges darabok.

Galéria

Centauro termékeink