Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Vállalat

Az 1970-es években alapított SAOMAD hamar pontos piaci rést foglalt el az olasz és az európai famegmunkáló gépek hatalmas világában, szakosodva mind az egyszeres megmunkálási, mind a profilos gépekre, valamint az ablakok gyártásának és feldolgozásának fejlett rendszereire.

A történet régebbi, és az 1950-es évek végére nyúlik vissza; Dario Camporese 1978-ban döntött úgy, hogy folytatja apja munkáját, kizárólag az ablakkeretek gyártásának technológiáinak szentelve. A szakosodás, az egytermékű vállalattá válása lehetővé teszi a SAOMAD számára, hogy jelentős helyet foglaljon el a legfontosabb famegmunkáló gépek gyártói között.

Ma a SAOMAD 40 alkalmazottat foglalkoztat, és több mint 6 millió euró értékű eladást ér el, amelynek jelentős része az exportértékesítésnek köszönhető, különösen Európának és a keleti országoknak. A legfejlettebb piacokon, ahol az ablakkeretek gyártása "kiforrott" stádiumban van, a SAOMAD az általa kifejlesztett megoldások minősége és rugalmassága mellett áll.

A Saomad kezdettől fogva úgy dolgozik, hogy jobban gondolkodik a minőségen, mint a termelési volumenen. Emiatt a gép gyártásához szükséges munkák csaknem 80 százaléka a cégen belül valósul meg, és a SAOMAD a technológiai fejlettségű CNC-gépeknek köszönhetően önállóan végzi a gépkezeléshez szükséges összes mechanikai munkát és szoftvert.

Hogy konkrét projekteket mutasson be az ügyfeleknek, létrehoztak egy bemutatótermet, amelyben az összes gép ki van téve, és három évvel ezelőtt egy 3000 négyzetméteres épületet építettek csak a gép tesztelésére. Az összes Saomad-gépet csak a végfelhasználó jelenlétében történő tesztelés után szállítják ki. Ez lehetővé teszi a gép üzembe helyezési idejének lerövidítését, amely az ügyfél telephelyén történő telepítés után néhány nap alatt ilyen üzemképes lehet.

Emberek

A SAOMAD számíthat saját mérnöki és technikus csapatára, akik nap mint nap tanulnak és megvalósítják a lehető legjobb műszaki megoldásokat.

Galéria

Saomad termékeink