Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

A Vitap egy famegmunkáló gépek gyártására szakosodott vállalat Poggibonsi területén. Gyártási helyünket megkülönbözteti forradalmi CNC fúró- és áramszedő központjai, valamint az akusztikus és hangelnyelő panelek gyártására szolgáló gépek. Fafeldolgozó gépeket gyártunk fúró és szegélyező gépekként is.

Célunk olyan intelligens gépek létrehozása, amelyek lehetővé teszik a faiparban működő vállalatok, ácsok és kézművesek számára a világ minden táján, hogy egyszerűbben és hatékonyabban végezzék munkájukat.

E cél elérése érdekében a Vitap Lab, kutatási és fejlesztési központunk alapvető fontosságú ahhoz, hogy lehetővé tegyük partnereink gépeinek bevezetését, valamint a műszaki és kereskedelmi személyzet kiképzését.

Gépgyártási folyamataink főszereplői a végfelhasználók. Ők azok az alkotók, akik minden nap életet adnak a bútoroknak és berendezési tárgyaknak. Az igényeik figyelembevétele a kiindulópont a famegmunkáló gépek és a megmunkáló központok gyártásának és frissítésének.

A Vitap globális értékesítési hálózattal büszkélkedhet: csaknem 80 ország vállalatai és kézművesei bíznak bennünk. Ennek oka az, hogy nem korlátozódunk a famegmunkáló gépek gyártására, hanem garantáljuk az ügyfelek számára a folyamatos kielégítést.

Galéria

Vitap termékeink