minimax sc 1g

A minimax sc 1 genius lapszabászgép a kis asztalos vállalkozások és a profi barkácsolók ideális és költséghatékony kompakt körfűrészgépe: 

Az egyszerűen kezelhető lapszabász 250 mm-es körfűrészlapja dönthető és 75 mm max. anyagvastagsággal birkózik meg. Az eloxált alumínium szabászkocsi maximális futása 1200 mm, vágásszélesség párhuzamvonalzó mellett: 700 mm.

A minimax praktikus, kompakt felépítésű és költséghatékony lapszabász-körfűrészgépe kisüzemi felhasználók, vállalkozások és haladó barkácsoló szakemberek számára abszolút helytakarékos kivitelben. A kis minimax lapszabászgép nagyszerűsége a pontosságában és egyszerűségében rejlik. A fűrészmű kézikerekek segítségével egyszerűen emelhető és süllyeszthető, illetve dönthető. Az elérhető vágáshossz 1200 mm, míg a párhuzamvezetőn a vágásszélesség 700 mm.

Az asztal köszörült szürkeöntvény, a gépváz pedig hegesztett acél, amely garantálja a megfelelő merevséget és a vibrációmentes munkát.

A fűrészlap meghajtásáról az alapkivitel esetén 1,5 kW-os motor gondoskodik, amely egy és háromfázisú kivitelben is rendelhető.

 

 

Kérje egyedi ajánlatunkat