Morbidelli UX 200

A megmunkáló központ lehetővé teszi a fúrási-, a marási-, a vágási- és a hardverbeviteli műveletek mindegyikét. Ez az egyetlen nagyrugalmasságú áteresztő fúrógép, amely egy maximális rugalmasságú megmunkáló központba van integrálva. Ez a megoldás nagy hatékonyságot és maximális teljesítményt eredményez. Felső- és alsó egységekkel felszerelt, mely lehetővé teszi egy balos és egy jobbos alkatrész egyidejű fúrását. Köszönhetően a kérhető különböző be- és kirakó rendszereknek, a gép önállóan vagy gépsorba építve is üzemeltethető.

OPTIMALIZÁLÁS ÉS CIKLUSIDŐ CSÖKKENTÉS: MUNKADARABMEGFOGÓ CSIPESZ

A két darab panelmegfogó csipesz független X-axissal szerelt. A csipesz geometriájának köszönhetően a munkadarabot már úgy fogja meg, hogy ne legyen szükség megmunkálás közben átfogásra.

A TÖKÉLETES FÚRÁS: RO.AX ORSÓ

Az új RO.AX technológiának (Rotoaxial orsó-technológia) köszönhetően a megmunkálás során nincs játék/kilengés/elmozdulás, a piacon ez a leghatékonyabb orsó a maga 8000 fordulat/perc fordulatszámával. A fúrófejek szilárdságát az alacsonyabb karbantartási költségek bizonyítják: ötször kevesebb a gépgyártók többsége által kiszabottnál.

PONTOSSÁG ÉS ALAPOSSÁG: LESZORÍTÓEGYSÉG

A 3 görgős kivitelű pneumatikus leszorítóegység garantálja a tökéletes panelpozícionálást a munkaasztalon, X és Y irányú élfuratok esetében biztosítva azok megfelelő mennyiségi pozícióját.

 

Kérje egyedi ajánlatunkat