Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Prodeco M0

AZ M1 ÉS M2 DARÁLÓK KISTESTVÉRE

Ugyanazt tudja, mint a nagyok, csak barátságosabb helyigényű és energiafelhasználású. Az M0 daráló 80-90 kg óránkénti teljesítményre képes. Ideális a kisebb teljesítményű hidraulikus brikettáló gépeinkhez (NANO E55, NANO E60, E55, E60 ECO, E60). 

A nagyobb darálókhoz hasonlóan az alábbi anyagok darálására alkalmas (választáskor vegye figyelembe, hogy a darálandó anyag mérete ne haladja meg a garatméretet, amely ennél a gépnél max. 700×350 mm): fa, deszkák, raklapok, műanyagok, papír, karton, bőr, irha, gumi

A PLC vezérlésű hidraulikus működtetésű adagolórendszer szabályozza az alapanyag betáplálását. A forgódob (rotor), – amelyen a négyélű speciális vágószerszámok elhelyezkednek – összetételek nélkül, egyetlen darabból készült. A vágószerszámok szükség esetén pillanatok alatt cserélhetők, mivel csavarral kapcsolódnak a rotorhoz. Az ellenkés kopásálló edzett acélból készült.

Az elektromos vezérlőszekrény az összes felügyeleti és biztonsági egységet, valamint a PLC vezérlést is tartalmazza. A PLC vezérli a daráló hidraulikus egységét a berendezés működése közben.

 A villanymotor erejét egy finoman szabályozható homlokkerekes hajtómű adja át a rotornak. A vezérlés figyeli a túlterhelésre utaló túlzott energiafelvételt, amely akkor következik be, ha nem darálható vagy különösen ellenálló anyag kerül a garatba. A rotor elakadása esetén a PLC megváltoztatja a forgásirányt, hogy megszüntesse az elakadást, majd ezt követően újra a darálási irányba állítja vissza a rotor forgását. Amennyiben az elakadás az automatikus visszaforgatás ellenére többször megismétlődik, a berendezés leáll és figyelmeztető jelzést ad.
A betöltőnyílás oldható kötéssel rögzített, így szükség esetén leszerelhető.