Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Prodeco STANDARD brikettáló gépek

A Prodeco STANDARD brikettáló gép család 7 modellje széles tartományban képes az összegyűjtött hulladék brikettálására. 

A legkisebb modell 15-60 kg brikett-, a legnagyobb már 80-120 kg brikett préselésére képes óránként 55 mm és 70 mm brikett átmérő tartományban. A motorteljesítmény az 5,5 kW-tól indul, a legnagyobb típusban 11 kW-os motor dolgozik.

A STANDARD brikettáló gépek a Prodeco gépgyár középüzemi teljesítményű brikettáló családja; kompakt felépítés, hatékonyság és termelékenység jellemzi ezen berendezéseket.

A STANDARD brikettálók esetében is már az új, fejlettebb adagoló- és forgács betöltő rendszer működik, amely megakadályozza a forgácstárolóban a forgács beboltozódását.

A hulladékgyűjtő dob mérete ideálisan nagy – akár 1200 mm dobátmérő nagyságú –, a megfelelő mennyiségű alapanyag betárolását megkönnyítendő. 

A Prodeco STANDARD brikettáló termékcsalád hét taggal rendelkezik: STANDARD E55, E60ECO, E60SUPER, E60, E70ECO, E70 és E80 brikettprés típusokkal, amelyek alapvetően a motor teljesítményt és a gyártott brikett átmérőjét és mennyiségét illetően különböznek egymástól. A legkisebb berendezés 5,5 kW-os motorral felszerelt, míg az E70-től felfelé 11 kW-os motor dolgozik. 

Maximálisan gyártható brikett átmérő: 70 mm.