Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Prodeco VERTICAL brikettáló gépek

A Prodeco VERTICAL brikettáló gép család 7 modellje széles tartományban képes az összegyűjtött hulladék brikettálására. A legkisebb modell 15-60 kg brikett-, a legnagyobb már 90-220 kg brikett préselésére képes óránként 55 mm és 80 mm brikett átmérő tartományban.

A motorteljesítmény az 5,5 kW-tól indul, a legnagyobb típusban 11 kW-os motor dolgozik. A VERTICAL brikettáló gépek a Prodeco gépgyár nagy teljesítményű brikettáló családja, kompakt felépítés, hatékonyság és termelékenység jellemzi ezen berendezéseket.
A VERTICAL brikettálók esetében is már az új, fejlettebb adagoló- és forgácsbetöltő rendszer működik, amely megakadályozza a forgácstárolóban a forgács beboltozódását. A hulladék gyűjtő dob mérete megfelelően nagy a megfelelő mennyiségű alapanyag betárolását megkönnyítendő.

A Prodeco VERTICAL brikettáló termékcsalád hét taggal rendelkezik: VERTICAL E55, E60ECO, E60SUPER, E70ECO, E70, E80, és NEW E80 brikettprés típusokkal, amelyek alapvetően a motor teljesítményt és a gyártott brikett átmérőjét és mennyiségét illetően különböznek egymástól. A legkisebb berendezés 5,5 kW-os motorral szerelt, míg az E70-től felfelé 11 kW-os motor dolgozik. 

Maximális gyártható brikettátmérő: 80 mm.