Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

SCM olimpic k 100 élzáró gép

SCM Olimpic K100 éllezáró automata

 

A kis helyigényű, de nagy teljesítményű és a magas előtolási sebességnek(7 méter/perc) köszönhetően magas termelékenységű élzáró a professzionális asztalosüzemek, kis és középüzemek ideális társa lehet az élzárás vonatkozásában.

Alkalmas tekercsben illetve darabonként szállított élanyagok felvitelére egyaránt. Egytömbű hegesztett gépváz nagy merevséggel a vibrációmentes megmunkálás érdekében. Egyesített vezérlőpanel a gép feladó oldalán. Az SCM által szabadalmaztatott extrém, precíz „Megaline” hevederes előtoló rendszer, amely ellentétben az élzáróknál régebben alkalmazott láncos előtolásokkal nagyon egyenletes, “berezgésektől mentes” anyagmozgatást tesz lehetővé!

ORION ONE vezérlés alfanumerikus 2 soros 20 karakteres kijelzővel, a beadagoló oldalon: a munkaegységek vezérlése encoderrel és mikroprocesszorral,kijelző a ragasztózó egység hőmérsékletének beállítására "soft touch" nyomógombok a munkaegységekre LED visszajelzéssel, statisztikai adatok.

Manuális munkavastagság állítás, mechanikus digitális kijelzővel.

Kettős hőmérséklet szabályozású enyvfelhordó aggregát. Elszívó csonkok. Elkülönített védőburkolat a ragasztózó egységre és a megmunkáló egységekre. Elektromos vezérlőszekrény zárható főkapcsolóval és motorvédelmekkel. Vészgomba a gép feladó és elszedő oldalán