Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

si 400 class lapszabászgép

Az SCM lapszabász palettájának nagy teherbírású, inkább középüzemek tejesítményigényeire fejlesztett tagja az si 400 class lapszabászgép, amely mind motorosan állítható, programozható kivitelben (si 400 ep), mind manuális vezérléssel (si 400) érhető el. A lapszabászgép alapkivitelben maximálisan 3200 mm anyag hosszvágására képes, természetesen elővágóval szerelt és 400 mm-es fő fűrészlapjának köszönhetően akár 140 mm magas anyaggal is elboldogul.

Több mint 1 tonna géptömeg, bútorlapok teljes hosszúságú szabásának lehetősége és extrém strapabíró és pontos lapszabász asztal, amire az SCM 10 év garanciát vállal a futáspontosságot illetően. A robusztus vázban az acél öntvény fűrészmű egy 400 mm-es fő körfűrészlappal és egy 125 mm átmérőjű elővágóval szerelt, a fűrészmű manuálisan, vagy motorosan 90-45⁰-ban dönthető, a megmunkáláshoz a teljesítményt kettő darab különálló motor szolgáltatja együttesen közel 8 kW teljesítménnyel.

Az si 400 lapszabász vágásmagassága 140 mm, 45⁰ -ban döntött fűrészlap állásnál 97 mm, ami ideális választássá teszi a lapszabászt a kis és középüzemek üzemeltetői számára.