Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem
Vállalat

A CMS SpA CNC gépeket és berendezéseket gyárt korszerű anyagok (kompozit, szénszálas, alumínium, könnyű ötvözetek), műanyag, üveg, kő és fémek feldolgozásához.

A CMS-t (a Costruzioni Macchine Speciali rövidítése) 1969-ben hozták létre alapítójának éles stratégiai elképzelése alapján: küldetése személyre szabott és élvonalbeli megoldások kínálata volt, a vevő gyártási folyamatának mély ismerete alapján.

"A gép nem fontos, hanem az ügyfél igényei számítanak".
Pietro Aceti, a CMS alapítója

A "CMS, a technológiai partner" azonosítja a CMS hivatását. Olyan gépeket és rendszereket kell építeni, amelyek javítják az anyagok megmunkálási folyamatait és megkülönböztethetővé teszik azokat ügyfeleink számára, hozzájárulva versenyelőnyük és sikerük mérhető és tartós megvalósításához.

Az innováció a CMS ADN része. Jelentős technológiai újítások, amelyek a kutatásba és fejlesztésbe történő jelentős beruházásokból és a prémium vállalatok átvételeiből erednek, lehetővé tették az állandó növekedést és vezető pozíciókat a különböző referencia-ágazatokban. Az elmúlt években számos beruházás történt a gépekkel és rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatások digitalizálására.

Több mint 10 000 CMS márkájú megmunkáló központ épült Zogno két termelőhelyén, Bergamo tartományban és jelenleg a világ vezető vállalatok gyártási osztályain működnek.

A CMS számos iparág kiválóságát képviseli, például: repülőgépipar, autóipar, Forma-1, tengeri ipar, szélturbinák gyártása, mérnöki munka, szemüveg, épület, építészet, belsőépítészet, szobrászat és még sok más.

Galéria

CMS termékeink