Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

DMC SD 90

Maximális teljesítmény növekvő gyártásmennyiségű vállalkozásoknak. Közép- és nagyvállalkozásokra tervezve, ahol változatos megmunkálás folyik. A DMC SD 90 megfelel az összes kalibrálási és csiszolási elvárásnak széleskörű technológiai megoldásokat nyújtva.
A sokféle megmunkálási egységnek köszönhetően a legjobb felületkezelési eredmény biztosított fa, furnér-, lakkozási- és festési műveletek végén, mint például a vastagoló egység, a henger egység (175, 220, 250 és 320 mm átmérővel).

Szuper felületkezelési egység a legmagasabb szintű csiszolásért.

A Chevron szíjnak köszönhetően egyforma felületkezelés, amely az abrazív megmunkálás hűtését javítja a munkadarabon, a széles érintkező felület és a \"MESAR"\ az elektronikus szegmens papucsnak köszönhetően pedig a másolási kapacitást. Az egység megfelelő fa alkotórészek, laminált-, furnérozott vagy festett MDF lapok szuperfiniseléséhez.

Az integrál elektro-ventillátor rendkívüli tömörséget eredményez.

\"MESAR\" szegmenspapucsok: a legjobb finiselés bármilyen anyagnál. Magasabb minőség köszönhetően a szegmensek speciális alakjának, amely lehetővé teszi a gépkezelő beavatkozását finomabb vagy határozott módon, egyszerűen a nyomást változtatva.
A szegmenspapucsok pozíciójának változtatása és a különböző vastagságú fóliák növelik a sokoldalúságát.

Logic TS vezérlő: a programozás egyszerűvé és hatékonnyá válik.

A 120 munkaprogram tárolásának lehetősége a legképzetlenebb gépkezelőnél is tökéletes megoldást ad a gyakran alkalmazott beállítások használatával.