minimax lab 300p

A minimax LAB 300 Plus négyfunkciós kombinált faipar gép alapban négy műveletet tud elvégezni: egyengetés, vastagolás, fűrészelés, marás, de kiegészítőként kérhető hosszlyukfúró aggregáttal is. A 4(4,8) LE motorteljesítmény, az 500 kg tömeg, 1600 mm vágáshoszz garantálja a megfelelő alkalmazhatóságot, méretpontosságot.

A minimax LAB 300 Plus négyfunkciós kombinált faipar gép fűrészaggregátja max 315 mm átmérújű fűrészlap fogadására képes, az elővágó lap(opcionális) átmérője 80 mm lehet. A fűrészmű természetesen dönthető, a fűrészmű emelése és süllyesztése kézikerékkel történhet.

 

A gyaluegység munkaszélessége 300 mm, maximálisan megmunkálható munkadarab magasság: 220 mm. Gyalufunkció váltásakor a felnyíló asztalok együtt 90° -ban nyílnak. Új megoldást kapott a késtengely elszívó burkolata, amely a hatékonyságon túl a biztonságot is növeli egyben.

 

A gép használata során garantált a méretpontosság, a kiváló felületi minőség. A LAB 300-as kombinált gép könnyen átalakítható, változtatható a megmunkálási feladathoz. A LAB 300 a legkorszerűbb technológiával készült gép. A Magyarországon érvényben lévő munkavédelmi előírásoknak maximálisan megfelel.

Kérje egyedi ajánlatunkat