Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

minimax me 28T élzáró gép

Az SCM Group éllezáró gépcsaládjának egyik legújabb tagja az ME 28 t élzárógép. Az ME 28t már előmaróval biztosítja a korrekt élzárást 5 mm vastagságig. A gépet kifejezetten egyedi munkákhoz, kis műhelyek céljára fejlesztették ki.

Az ME 28t élzárógép a legkorszerűbb technológiával készült, CE normás minősítéssel rendelkezik, és a Magyarországon érvényben lévő munkavédelmi előírásoknak maximálisan megfelel.

Nagy megmunkálási méretek:

Szinte bármilyen méretű panel élzárása elvégezhető, 12-50 mm vastagságtól, 65 mm-es szélességtől, hosszúság 190mm-től, felrakható élanyag vastagság 0,4 - 5-ig.

 Méretek, formák:

A gépre a letisztult ipari design, felnyitható zajvédő burkolat, ésszerűsített csatlakozások, az elektromos, pneumatikus és az elszívás csatlakoztatásához. Kompakt kialakításukkal helytakarékosak és az üzemben a technológiához igazodva észszerűen elhelyezhetők.

 Termelékenység:

A gép, kategóriája egyik legmagasabb előtolási sebességét tudhatja magáénak, amely 7 m/perc.  De egy gép termelékenysége nem csak az előtolási sebesség függvénye, hanem az is meghatározó, hogy mekkora az előtoló kihasználtsága azaz mekkora a munkadarabok közötti távolság. Az átállási idő is jelentős lehet, ha üzem sokféle élzárási feladatot kíván megoldani az átállás is sok időt vehet el a termeléstől.