Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

SCM olimpic k 560 és 560 HP

Az olimpic k 560 egy kompakt és termelékeny élzáró gép, amelyet folyamatos üzemre, komolyabb terhelésre terveztek. A tekintélyes 18 m/perces előtolás, a magas felszereltség ideálissá teszi az élzárót a tökéletes és gyors élzárásra nagyobb termelékenységi igények esetén.

Az élzárógép alkalmas tekercsben illetve szálban, darabonként szállított élanyagok felvitelére egyaránt. Az élzáró alapját a nagyon robusztus egytömbű hegesztett gépváz adja, amely vibrációmentes megmunkálás alapja.

Az élzárógép feladó oldalán található egyesített vezérlőpanel bizonságos és egyszerű gépbeállítást tesz lehetővé, az élzáró akár NC vezérléssel is kérhető.

Előtolórendszer Nagyméretű felső acélgerenda csapágyazott, gumírozott, kettős görgősorral, mely megfelelő megfogást biztosít kisméretű munkadarabok esetén is. A gerenda beállítása manuálisan történik (opcióként lehet motorikus, vagy programozható), a beállítás értéke tizedes pontosságú indikátorról leolvasható. Előtolólánc gumírozott, speciális önkenő anyagból készült papucsokból, melyek biztosítják a megfelelő tapadást és megfogást a tökéletes megmunkálás érdekében.

Előmaró egység Két nagyfrekvenciás marófejből áll, időzített beléptetéssel, jobbos és balos forgásiránnyal.

Segítségével a kipattogzás, az elővágó nyom vagy a vágott él nedvességre való felvastagodása megszüntethető.

Ragasztóanyag tartály gyors felfűtéssel. A fűtés hőmérsékletének beállítása digitális termosztáttal történik. A fűtőegység automatikusan az előfűtés hőmérsékletére kapcsol vissza, ha a gépbe huzamosabb ideig (kb. 5 perc) nem teszünk munkadarabot. A felhordó hengerrel a ragasztóanyag mennyiség szabályozható. A felhordó henger önálló motorral hajtott. Az élanyag automatikus előtolású, tekercsből és táradagolóból egyaránt. A tekercsben szállított élanyag elődarabolása ollóval történik, max. 3 mm vastagságig.