Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

stefani x élzárógép

Az új stefani X ipari élzárógépet rendkívüli konfigurálhatóságra és személyre szabhatóságra tervezték, az akár többműszakos üzemelés érdekében mindezt csúcsminőségű élzárás mellett.

A stefani X sebessége akár a 30m/percet is eléri, akár napi több műszakon keresztül, köszönhetően a rendkívül merev, masszív felépítésnek, két installált ragasztózó egységével pedig könnyen válthatunk két ragasztó szín között akár programonként.

A 2 illetve 6 tekercs befogadására képes automata élanyag cserélő rendszer rendkívüli rugalmasságot biztosít ha élanyag váltásról van szó. Használatával 350mm-rel csökken a panelek követési távolsága a régebbi megoldásokéhoz képest. 

Y-SE 1000 Servo és Y-SE 1200 Servo végvágó egységek
A folyamatos vágáspontosság érdekében a servo mozgatású egységekkel a különböző, kényes panelekhez különböző servo rásegítési érték programozható.

Round 2 Servo kerekeítő egység
Garantálja a csúcsminőségű megmunkálást különböző profilos panelek (pl. munkalapok) végkerekítésénél, akár három élanyag vastagság (rádiusz) mellett is.

RC-E MULTILEAF többszintű lapziehkling egység
Ideális védőfóliás panelek megmunkálásához,  a különböző védőfólia vastagságokhoz történő automatikus beállításnak köszönhetően