Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

windor nt1

A Windor nt1 az SCM legújabb fejlesztésű ajtó-ablakgyártó automatája, mely magában ötvözi az ergonomikus gépek kompakt felépítését a legnagyobb sorok HI-TECH technológiájával. A PC-PLC vezérlés és az SCM által kifejlesztett NEXT kezelőszoftver rendkívül egyszerűvé teszi a gép kezelését, és kompatibilis a neves ablakgyártó szoftverekkel. Számítógépes előkészítést követően az összes megmunkálás egyetlen gépen elvégezhető: csapozás, profilozás, kiegészítő megmunkálás (fúrás-marás), függetlenül a nyílászárószerkezet felépítésétől, az alkalmazott sarokkötés fajtájától.

Csekély karbantartási igény, köszönhetően annak, hogy a csapozó asztal lineárisan csapágyazott ágyvezetéken fut, melynek mozgatása golyósorsó segítségével történik.

A pneumatikus munkadarab megfogó csipesz lehetővé teszi egy- vagy két munkadarab egyidejű csapozását külön állítás nélkül.
A csapozó kocsi előre/hátra futása teljesen automatikus minden ciklusra, illetve  munkaprogramra. Az előtolási sebesség közvetlenül inverterrel szabályozható a gépi idő optimalizásála végett.