Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Üdvözlünk az ANEST Software Point oldalán!

Csapatunk 2017-ben hozta létre Software specialista központját abból a célból, hogy ne csak technológiát, de mellé gyakorlati tudást is szerezhess.

Minden megvásárolt szoftverünk mellé jár egy bizonyos support szolgáltatás, mely meghatározott óraszámban biztosít képzést felhasználóink számára.

De van, hogy ennél többre van szükség...

 • Online és offline képzések
  Üzemelemzés
  Van, hogy összetett projektre kerestek szoftveres megoldást és ezért szeretnétek mindenféle lehetőségről tájékozódni. Egy egy órás tanácsadás nálunk alap, hogy ingyen van, de ha szeretnétek bővebb rálátást nyerni a faipar szoftverlehetőségeire, akkor vásrolhattok tőlünk extra tanácsadást.
 • Szoftveres megoldások
  Advanced egyéni képzés
  Biztosítunk online és offline képzéseket, melyek Zoom-on, Skypeon, váci központunkban vagy akár a Ti irodátokban is történhetnek. Ezek személyre szabott előadások, így mindig tudtok kérdezni és mindig a Ti aktuális igényeitekre válaszolva készítjük elő a képzéstervet. Egyszerűen, online megveheted webshopunkban technikusaink idejét.
 • Képzésajánlatok
  Advanced csoportos képzés
  Hiszünk a közösség erejében. Szoftvereink egyre elterjedtebbek a hazai piacon. Ha szeretnél költséghatékonyan képzést igénybe venni, fogj össze más a Tiédhez hasonló cégekkel és kérjetek csoportok oktatást. Osszátok el egymás között a költségeket!