Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Tanácsadás

A modern ipar ma már olyan összetett, hogy a mindenre kiterjedő tudás csak felületes lehet, ezért csoportokat alakítottunk ki, akik egy-egy szakterület specialistái.
Minden egyes megrendelés mögött számos egyeztetés és mégtöbb szakértői munka áll. Hosszútávon gondolkodunk partnereinkkel, így mindig a legjobb, folyamatosan fejleszthető megoldásokra törekszünk.

Nem gépeket, szoftvert vagy szervizt árulunk.
Mi technológiát, tudást és biztonságot adunk.

Azon dolgozunk, hogy mind a kisvállakozások, mind a nagyüzemek képesek legyenek segítségünkkel megfelelni a változó piaci elvárásoknak. A legfontosabb kihívások, amikkel szembe kell nézniük a magyar ipari vállalkozóknak, az a vevői oldalon megnövekedett minőségi elvárás, melyben a szállítási határidők betartása elengedhetetlen, másik oldalon pedig a működést erősen megnehezítő szakemberhiány.
Ezekre a környezeti adottságokra csak a korszerű gyártástechnológiák adhatnak választ, melyre még a legkisebb üzemeknek, gépparkoknak is szükségük van. A megújult technológiához és a digitalizáció bevezetéséhez elengedhetetlenül szükséges az alkalmazottak és vezetők oktatása, ezért képzünk gépkezelőket, szoftver felhasználókat, üzemszervezőket.

Felhasználóbarát szoftvereket adunk a gépekhez, a tervezéshez, a gyártáselőkészítéshez és természetesen az üzemszervezéshez is. Ma már nem csak a CNC technológiával felszerelt üzemeknek van szüksége szoftveres támogatásra.

Miből áll tanácsadói munkánk?

 • 1
  Felmérjük üzemed állapotát, gépparkját és megvizsgáljuk, hogy milyen munkafolyamatokat érdemes támogatni-javítani szoftver / gépberuházással.
 • 2
  Bemutatjuk a számodra leginkább hasznos technológiákat és kalkulátorunkkal kiszámoljuk munkabéreid és gyártáskölztségeid alapján, hogy milyen időtáv alatt térülnének meg az egyes befektetések. Fontosnak tartjuk, hogy beruházás előtt pontosan tudd mit kapsz és mit kell ahhoz tenned, hogy valóban hasznos társad legyen egy-egy termékünk.
 • 3
  Segítünk az aktuális pályázati és hitelfinanszírozásokban, ha szükséged van rá.
 • 4
  Felkészítjük termelésed és kollégáid az új rendszer fogadására
 • 5
  Segítünk a technológiák bevezetésében, teljes támogatást és képzést adunk, hogy minél előbb munkába állhassatok új rendszeretekkel

Meggyőztünk? Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyéni konzultációt tőlünk!