Kérem várjon
Kérem várjon...
OK
Nem

Pénzügyek- Finanszírozás- Pályázati támogatások mindenkinek

Minden vállalkozás más- más egyéni igényekkel bír. Van aki KATA-s áfa visszaigénylésre nem jogosult, van, aki nagyvállalat és más szabályok vonatkoznak rá.

 • 1
  A fejlesztésnek ne szabjon gátat semmi! A legtöbb beruházáshoz van ötletünk, partnerünk, finanszírozónk.
 • 2
  Biztosítjuk a pályázatok és finanszírozási megoldások beadásához szükséges műszaki tartalmakat.
 • 3
  Képben vagyunk! Figyeljük az aktuális pályázatokat, kedvező kamatozású banki hiteleket, bérleti konstrukciókat és lízingeket.

Kis üzem – nagy tervek: előbb a műszaki tartalom, aztán a hogyan fizessük ezt ki. Számtalan lehetősége van most minden vállalkozásnak. Az EU és Magyarország is eltökélten támogatja a kisvállalkozásokat. Kérjen konzultációs időpontot, ahol megkeressük a megoldást.

Írjon nekünk

A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Dinamikus fejlődés – IPAR 4.0 - Hosszútávra tervezni! A sikerprojektek titka abban rejlik, hogy távolabbra tekintünk. A most tervezett beruházás illeszkedjen a jövő elvárásaihoz.
Hogy ez miért is olyan fontos?

Ma már gyorsan reagáló, dinamikus, hosszútávon is gazdaságosan működő cégekre van szükség.

Ebben partnerek vagyunk: szakmai beszélgetés, jövőkép, tudásmegosztás, európai kitekintés, példák-referenciák, majd helyzetértékelés, projektterv-, ami vonalvezetőként szolgál.

Minden változás egy jól előkészített koncepció alapján történik. Gazdaságos, kivitelezhető és tudatos fejlesztéseken megy át a termelés és a vállalat, nem pedig ad hoc módon épülnek be az új rendszerek és eszközök. A kapacitás növekedése és a bevétel is előre kalkulálható, így a finanszírozási kérdés is a projekt része. . Az emberi erőforrások is tervezhetőek, gépkezelői képzések integrálódnak a folyamatba. A beruházás fenntartható, a gépek működése, üzemeltetése kiszámíthatóvá válik.

Az Anest Csoport szakemberei és partnerei a mérnök feladatokon túl igény esetén a beruházáshoz illeszkedő gazdasági és innovációs tevékenységben is részt vesznek.

 • Pályázatok
  Pályázatok
  Folyamatosan figyeljük és nyomon követjük a kiírásokat, így naprakészek vagyunk az aktuális pályázati lehetőségekben. Több évtizedes az együttműködésünk a Glósz és Tsa Kft-vel, akivel több száz sikeres projektet vittünk végig. A különféle pályázatok kombinálásával a hosszú távú célok igazi sikertörténetté válnak.
  Nem csak a hagyományos gépberuházáshoz kapcsolódó pályázatban lehet gondolkodni! A K+F és vállalati management fejlesztések, ingatlan fejlesztések szervesen kapcsolódnak a gépberuházási célokhoz.
 • Kedvező kondíciójú hitelek
  Kedvező kondíciójú hitelek
  Soha ilyen olcsón és egyszerűen nem jutott finanszírozáshoz a beruházni, fejleszteni akaró vállalkozás. Megbízható pénzügyi partnereink hitel konstrukciók széles palettájával állnak rendelkezésre. A Széchenyi kártya program is jó lehetőségeket kínál. Mind a hitel kiválasztásához, mind a megtérülés vizsgálatához tudunk segítséget nyújtani.
 • Lízing és bérleti konstrukciók
  Lízing és bérleti konstrukciók
  Sokszor a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Egy gyors bírálat azonnal hadra foghatóvá teszi a berendezéseket. A pályázatoktól eltérően pénzügyi vállalások és létszámtartási, növekedési kötelezettségek nélkül érkezik a finanszírozás. Ráadásul az adóból leírható kamatokat, amortizációt, beruházási kedvezményt is figyelembe véve, - ha munkaerő kiváltásban, kapacitás növelésben gondolkodunk- megtérülés nem is kétséges. Kevesebb lesz a törlesztő részlet, mint az eddigi munkabér. Igaz ez egy software bevezetésre is, amit szintén lehet az egyösszegű beruházás helyett részletekben, havonta fizetni.